Monday, October 17, 2016

` Hati Ini `

Assalamualaikum.. w.b.t 
Selamat Petang

Petang yang mendung, semendung hati ini,, tapi percaya tak saya mampu berikan big smile pada semuaaa orang. Alhamdulillah,syukur pada Allah,, Syukur pada Robbi yang masih ada untuk saya..

Minggu exam,, minggu sakit,, Allahu,, Hanya TUHAN yang tahu sakit yang di alami kali ni..  antara saya dengan ayah yang sakit, biar saye yang tanggung semua ini.. tak pe, saya kuat,, saya boleh,, biar nangis airmata darah sekalipun,, Biiznillah..

Hurm,,,urm,, HUrm,, 


Hati saya,, tak berbunga macam biasa,, saya akui silap saya,, saya akui salah saya,, mungkin saya terlalu mengade dalam semua hal,, TUHAN bawa saya jauh,, jauh daripada biasa,, dalam banyak perkara dalam dunia ni,, menjadi kebencian seseorang membuatkan saya rasa sangat down, kekadang cuba buat biasa tapi tak boleh..(TUHAN, sebenci mana pun dia terhadap saya, mohon engkau jaga dia sebaiknya, jadikan dia insan dambaan Syurga, insan yang sentiasa ade engkau dihatinya, SAhabat, maafkan saya tak mampu jadi sahabat dunia akhirat awak)

Ya Allah,, kuatkan saya agar dapat bertahan untuk beberapa bulan ini,, Segalanya akan okey..insyaAllah..

notahati : berhijrah, ayah kate kalau sya pergi jauh siapa nak tengok saya kalau sy sakit,, YA ALLAH :( ...mak, i lost without you.


No comments: