Monday, September 26, 2016

` Mrs SengeT `

Assalamualaikum dunia.. 

Mrs SenGet


Alhamdulillah syukur pada Allah yang masih membenarkan jari jemari ini bergerak,,, Allahurobbi.. Syukur yang tidak terhingga.. nak jeritttttt jeee,,, yelah mane taknye.. walau hakak ni seorang yang pendiam (pendiam kerrr?).. dapat meluahkan segala isi hati dekat 'dairy online' dah kira,,, nikmatttnya,,,serius tak terkata,,, wooooooooo.... gitu,, mohon jangan menyampah..

Setelah sekian lama saya tak hupdate mende alah ni,, setahun lebih kot.. pertama sebb memey takde internet kat rumah,, dah lame terminetkan,, malas menanggung hutang,, cesss... ni saya gune tenet skulah,, hehehe,,, halal ney,, sambil2 nak buat soalan pekse,, sambil2 duk kodek2 mende nim,,, ekceli dah hampir 90% dok ingat dh nk buat gane... dulu stalk sokmo blog2 insan2 hebakkk...lani seryes dop dangS..


Agak2 ade x pembaca blog yang sweet2 alam fantasi ni ye,, hehehe,, kalo ade ce komeng sekali,, haha,,, bajet FB.. xpelah,,sy kisah pun kalo xde pembaca,, lagi suke,, sbb tak delah org semakk sangat dengan kisah hentah ape2 saye disini,, heehe..

Subhanallah,, sengeh sorang2 saye,, laju je jemari memuntahkan isi hati,, ces,, ngade nau dengarkan.. banyak yg tersirat dalam hati nak story mory... heehee.. oklah saya stop dulu disini,, lainkali saya berceloteh lagi.

"Mencintai tak semestinya memiliki.. tapi,,, kali ni saya nak buat biar "mencintai semestinya memiliki"... dengan izin Allah..aaaminn..

notahati : Mr.SenGet,, saya nak awak tahu,, awak bukan cinta pertama saya tapi sy medoakan agar awak menjadi cinta terakhir saya sammmmmmpai Syurga...aaminn...doakan kami..

No comments: